Competitie

Voor senioren, iedereen vanaf 17 jaar, heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Wat maakt competitie spelen nou zo leuk?

Teamgevoel, gezelligheid en ontwikkeling

Veel tennissers tellen af naar het moment waarop de competitie begint. Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het is napraten met je teamgenoten over die ene rally onder het genot van een hapje en drankje. Naast het wedstrijdelement staat tijdens de competitie de gezelligheid voorop.

Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en ontwikkel je jezelf op techniek, inzicht en mentaal vlak. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een competitie voor jou!

Competitie spelen wanneer jij dat wilt

De KNLTB organiseert en faciliteert het hele jaar door een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van KNLTB-competities:

Doe je ook mee?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande competities? Klik op één van de competities voor meer informatie of stel een vraag

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148