Geschiedenis

Onze vereniging is opgericht in 1975 en is optimaal vrij gelegen in een zeer rustige omgeving in het bos, in het uiterst zuiden van Riethoven.

 

We tennissen het gehele jaar door.

 

Bij ons hoor je de vogeltjes luid zingen tijdens het tennissen.

 

Tussen de mooie bloemen, gras en donker groene oude bomen, droom je even helemaal weg en kom je weer tot jezelf.

 

We hebben leden ook van de regio, ruim buiten Riethoven. Gewoon om de ontspannen sfeer die er bij ons hangt. Niets moet en alles mag. Graag zelfs.

 

Ons streven is de laagste prijzen van de regio te behouden. Iedereen is gewoon welkom op ons park en wij zijn trots anderen te mogen ontvangen.

 

Lekker 2 soorten koffiemélanges uit de nieuwste koffiemachine van Nescafé, of cappuccino, latte macchiato, wat u maar wenst. Koffie 1 euro!

 

Voor de liefhebber van Hollandse koffie, hebben we hiernaast nog de nieuwste Bravilor recent gekocht. Gewoon lekker vers gezette koffie uit de glazen kan, zoals thuis vroeger.

 

Missen we iets in de kantine, dan horen wij dit graag. We vullen graag aan.

 

We zijn één grote familie, met alles wat daar bij komt kijken. Een echte hechte vereniging, waar iedereen samen iets doet en elkaar helpt, op en naast de tennisbaan.

 

We zijn geen commerciële tennisclub met professionele bediening en hierbij passende prijzen. We zijn gewoon een vereniging van tennisliefhebbers, die samen probeert het leukst ervan te maken en zo uit het dagelijks leven probeert te ontsnappen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148