Terug naar overzicht

🎾 Kom en ontdek de Toekomst van Tennis en Padel in Riethoven! 🎾

Clubhuis
10-4-2024 20:00 - 10-4-2024 20:30

Riethovense Tennis Vereniging bestaat al bijna 50 jaar en volgend jaar vieren we ons gouden jubileum! Dit is een mijlpaal die we graag willen vieren, maar ook een moment om vooruit te kijken naar de volgende 50 jaar!

We hebben jouw hulp nodig om onze tennisvereniging te laten bloeien en groeien. Daarom nodigen we je uit voor een speciale informatieavond op woensdag 20 maart om 20 uur in ons clubhuis. Tijdens deze avond bespreken we de spannende plannen voor de toekomst.

We beginnen kort met de standaard agendapunten van de algemene ledenvergadering, gevolgd door een gezamenlijke brainstormsessie waarin we ideeën delen en tot een weloverwogen besluit komen.

Jouw stem en betrokkenheid zijn cruciaal bij deze beslissing. Help ons om een weloverwogen besluit te nemen dat de belangen van Riethoven vertegenwoordigt.

Laten we samenkomen, ons verenigen en onze krachten bundelen om de toekomst van tennis en padel in Riethoven te bepalen!

Graag even aangeven onder dit bericht op website of app, of je graag meedoet. Als ons clubhuis te klein blijkt, zullen we uitwijken naar een andere locatie.

Na deze informatieavond zullen we een vervolgstap nemen waarbij leden de kans krijgen om zich kandidaat te stellen voor het nieuwe bestuur en waarvoor op woensdag 10 april om 20u gestemd zal worden.

Tot de benoeming van het nieuwe bestuur, kunnen er geen officiële beslissingen of acties ondernomen worden namens de vereniging.

We zullen onze leden vanaf woensdag 6 maart wekelijks op de hoogte houden van alle ontvangen feedback en relevante informatie voor de besluitvorming.

Met sportieve groet,

Bestuur Riethovense Tennisvereniging

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148