🎾 Kom en Ontdek de Toekomst van Tennis en Padel in Riethoven! (2) 🎾

08 maart 2024


Beste leden van RTV,

Het is tijd voor een update over de toekomst van onze vereniging. In juni 2023 hebben we unaniem besloten tot vernieuwing van onze tennisfaciliteiten, met als doel een fris en energiezuinig paviljoen en padelbanen te realiseren. Dit proces heeft geleid tot interessante ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden voor onze club.

Onze dynamische nieuwbouwcommissie heeft veel werk verzet en we zijn geïnspireerd geraakt door succesverhalen van andere verenigingen. We hebben gesprekken gevoerd met de gemeente en hebben zelfs contact gezocht met WTC om samen te werken aan een gezamenlijke toekomst.

Na de ledenvergadering van WTC op 6 maart, waar de eerste contouren van ons mogelijk toekomstig fusieplan werden besproken, is het nu onze beurt om op 20 maart onze stem te laten horen.  Het is belangrijk dat we samen de mogelijkheden verkennen en beslissingen nemen die de toekomst van onze vereniging vormgeven.

We staan voor een spannende periode en hebben jullie betrokkenheid en steun nodig. Laten we samen bouwen aan een bloeiende toekomst voor RTV. Jullie aanwezigheid en input zijn van onschatbare waarde.

We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 20 maart 20u. Laten we samenwerken en onze vereniging naar nieuwe hoogten brengen!

Met sportieve groet,

Bestuur RTV

Vergeet niet om je op tijd aan te melden voor de bijeenkomst, want onze ruimte is beperkt. WTC had een grote opkomst met ongeveer een derde van hun leden, wat bij ons lastig zou passen. We willen graag dat iedereen kan deelnemen, dus meld je snel aan om je plek te reserveren! (onder vorig bericht op onze app of website)

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148