Belangrijke oproep: Kom samen voor de toekomst van RTV en ons jubileum!

07 april 2024


Beste leden van RTV,

Met nog slechts één aanmelding voor de aankomende ledenvergadering, wil ik graag een dringende oproep doen aan alle leden om alsnog aanwezig te zijn. Onze vereniging staat voor belangrijke beslissingen met betrekking tot de fusie en het toekomstige bestuur, maar ook voor de viering van ons aanstaande 50-jarig jubileum.

Het is begrijpelijk dat sommigen wellicht denken dat hun betrokkenheid minder nodig is nu de fusiebesprekingen zijn gestart en er een nieuw bestuur zal worden gevormd. Echter, juist nu is jullie input en betrokkenheid van onschatbare waarde. De komende tijd zullen er werkgroepen worden opgezet voor verschillende aspecten van de fusie, zoals het bedenken van een nieuwe naam en het vormen van een nieuwe identiteit. Jullie feedback en ideeën zijn hierbij cruciaal.

Wat betreft ons jubileum: hoewel de fusie de toekomst van onze vereniging zal veranderen, betekent dit niet dat we ons jubileum niet kunnen vieren. Laten we samen nadenken over alternatieve manieren om ons 50-jarig bestaan te vieren, zelfs als dat betekent dat we het onder een andere naam doen.

Tot slot, wat mijzelf betreft: ik zal niet verdwijnen, maar eerder een stap terug doen naar een adviserende rol. Ik blijf betrokken bij de grote lijnen van de vereniging en ben altijd beschikbaar om te adviseren en te coachen.

Ik kijk ernaar uit om jullie allen te zien op de ledenvergadering en om samen te werken aan een succesvolle toekomst voor RTV.

Graag even aangeven of je graag meedoet [email protected] of als reactie onder dit bericht.

Datum: woensdag 10 april
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Rietstek (bij voldoende deelname)

 

Met sportieve groet,

Daniel Santilli

Voorzitter RTV

Nieuwscategorieën


Reacties

Ria Tops 08-04-2024 10:40

Ik ben er ook

Veerle Hensen 08-04-2024 06:42

Ik ben er ook bij

Rudie Knoops 08-04-2024 06:38

Ik ben er bij.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148