Belangrijke update en nieuwe kansen: Terugblik op de ledenvergadering

15 april 2024


Beste leden van RTV,

Op woensdag 10 april hebben we succesvol het tweede en laatste deel van onze ledenvergadering afgerond. Hieronder in bijlage de presentatie en een overzichtstabel met het nieuwe bestuur en de werkgroepen. Er ligt veel werk op ons te wachten, dus aarzel niet om je naam toe te voegen waar mogelijk. Zoals altijd geldt: vele handen maken licht werk!

 

 

De kascommissie heeft de jaarcijfers goedgekeurd, maar wenst graag enkele aandachtspunten te benadrukken: we moeten kijken naar het beheer van contant geld voor de kantine, het afhandelen van declaraties en het controleren van aankopen. Ook moeten we overwegen of een telefoon- en internetverbinding noodzakelijk is. Verder moeten we een nieuw onderhoudscontract afsluiten voor het baanonderhoud, en we moeten rekening houden met de aanzienlijke prijsstijging van onze stroomaansluiting bij Enexis.

Ik draag het voorzitterschap over aan Koen Sars, maar blijf beschikbaar als adviseur. Mijn deur staat altijd open voor vragen en advies.

Dank aan alle leden voor de fijne samenwerking in de afgelopen 10 jaar. We hebben obstakels overwonnen, van economische zorgen tot de uitdagingen van de coronacrisis. Ondanks dit alles hebben we onze tennisvereniging weten te versterken en te laten groeien, met een solide financiĆ«le basis en een bloeiende gemeenschap. Nu is het tijd om samen de volgende fase in te gaan, met het realiseren van ons nieuwe tenniscomplex als hoogtepunt van onze visie en vastberadenheid. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van RTV, en laten we uitkijken naar een stralende toekomst op en naast de baan! šŸŽ¾

In bijlage presentatie en presentielijst.

Met sportieve groet,

Uw RTV adviseur,

 

Ir Daniel Santilli

(Marketing & Strategy advies)

 

Presentatie_10_april_2024.pdf RTV_ALV_10_april_2024_presentielijst.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 204 2094 (telefoon clubhuis)

Clubhuis R.T.V.

De Rijtjes 3
5561 AR Riethoven

KVK-nummer

40236148